Rohkema info nägemiseks:

Indra Schmidt

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

RENOVAGEN OÜ tegevusaruanne 2022

Üldinfo Renovagen OÜ tegeleb FAST FOLD and RAPID ROLL toodete tootmise, arendamise ja selle turundamisega. Ettevõte omab õigusi ja litsentse nimetatud toodetele. Renovagen OÜ annab ka litsentse teistele ettevõtetele toote kasutamiseks. Äritegevuse ülevaade Lõppenud majandusaastal ettevõttel aktiivne majandustegevus puudus. Arengusuunad järgnevaks majandusaastaks 2023 aastal püütakse oma tegevust laiendada reklaamides oma litsentse väljaspoole Eestit.

Dropdown

kõik artiklid

HOUMY OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Houmy loodi 18.12.2019 aastal tegeleb suu hügieeni hooldusvahendite hulgimüügiga. Luminor suuhooldus brändi müüakse jaekettidele, kontoritele ja vähesel määr
ssb.ee
OÜ Houmy loodi 18.12.2019 aastal tegeleb suu hügieeni hooldusvahendite hulgimüügiga. Luminor suuhooldus brändi müüakse jaekettidele, kontoritele ja vähesel määral ka otse lõpptarbijale. Lõppenud majandusaastal lõppes 992 eurose käibe juures 6 434 kahjumiga . Töötajaid oli koos juhatuse liikmega 1 ning tööjõukulu kokku moodustas 2022 aastal 3 690 eurot. Vaatamata tekkinud kahjumile, on Houmy OÜ jätkuvalt tegutsev ettevõte.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.