Rohkema info nägemiseks:

Priit Kallas

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
internet, meedia ja trükk, side

DREAMGROW DIGITAL OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal oli ettevõtte põhitegevusaladeks internetiturundus, konsultatsioonid ja koolitused ning kodulehtede valmistamine. DreamGrow Digital OÜ peamisteks klientideks on keskmised ja suured Eesti ettevõtted ning 2022 aastal tegutsetigi peamiselt Eesti turul. Ettevõtte juhatus on üheliikmeline. Järgmisel majandusaastal jätkatakse samal tegevusalal.

Dropdown

kõik artiklid

SEVENLINE OÜ tegevusaruanne 2022

Sevenline OÜ on asutatud 21.05.2004 aastal. Ettevõtte põhitegevusaladeks on internetiturundus, serveriteenuste osutamine ja kodulehtede valmistamine. Sevenline
ssb.ee
Sevenline OÜ on asutatud 21.05.2004 aastal. Ettevõtte põhitegevusaladeks on internetiturundus, serveriteenuste osutamine ja kodulehtede valmistamine. Sevenline OÜ peamisteks klientideks on turundusega tegelevad ettevõtted. 2022. aastal tegutseti Eesti turul. Aruandeaasta lõppes kasumiga. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev. Järgmisel majandusaastal kavatsetakse jätkata samal tegevusalal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.