Rohkema info nägemiseks:

Auri Martti Hakomaa

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Varja tootmistsehh jms teenused, tooted, konsultatsioonid

OLDE HANSA INTERNATIONAL OÜ tegevusaruanne 2022

Olde Hansa International OÜ on koostanud 2022. aasta konsolideeritud raamatupidamise aastaaruande.Ettevõtte põhitegevusalaks on restoraniteenuste pakkumine Eestis. Olde Hansa International OÜ on ettevõte, mis omab osalust kahes teises ettevõttes, tuntuim neist Starmaker OÜ, mille tegevuseks on Vanalinna restorani Olde Hansa ja temaga seotud tegevused ning Olde Hansa Production OÜ, mille tegevus on peatunud. Ettevõte omab kaubamärki Olde Hansa. mida renditakse frantsiisilepingu alusel ettevõttele Starmaker OÜ. 2022. aastal oli kontserni müügitulu 5 581 309 (2021: 2 100 249) eurot.

Dropdown

kõik artiklid

OLDE HANSA PRODUCTION OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte loodi aastal 2009 kevadel. Ettevõtte põhitegevuseks sai Olde Hansa mandlite ja pähklite jae- ja hulgimüük. Aruandeaastal aktiivset majandustegevust ei
ssb.ee
Ettevõte loodi aastal 2009 kevadel. Ettevõtte põhitegevuseks sai Olde Hansa mandlite ja pähklite jae- ja hulgimüük. Aruandeaastal aktiivset majandustegevust ei toimunud. Investeeringud Aruandeaastal investeeringuid põhivarasse ei tehtud. Personal Aruandeaastal ettevõttes töötajaid ei olnud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.