Rohkema info nägemiseks:

Aivar Karotamm

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
spordirajatised, sport, kultuur ja haridus, puhkus ja meelelahutus

EESTI ODAVISE MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Eesti Odavise on ellu kutsutud, et hoida elus meie odavisketraditsioone. Selleks viisime 2022. läbi odaviskealased koolitus-treeningkogunemised ja laagrid. Eesmärgiks on koolitada noori sportlasi läbi eesti ja välismaa treenerite kogemuste. Lisaks soovime sportlaste kõrval ka meie treenerite paremat motiveeritust ja enesearendust. Meie korraldatud koolitused-treeninglaagrid ka heaks motivatsiooniks sportlastele, et treenida ja õppida koos ja ühiselt. 2023. aastal jätkame oma tegevust ja edendame Eesti odaviset nii oma nõu kui jõuga.

Dropdown

kõik artiklid

AIVAR KAROTAMM MANAGEMENT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Aivar Karotamm Management asutati aastal 2000. Aktiivset majandustegevust alustati aastal 2001. Firma põhitegevuseks on sporditurundus, spordilaagrite ja –võ
ssb.ee
OÜ Aivar Karotamm Management asutati aastal 2000. Aktiivset majandustegevust alustati aastal 2001. Firma põhitegevuseks on sporditurundus, spordilaagrite ja –võistluste korraldamine. Aastal 2023.aastal jätkatakse samal tegevusalal. 2022.a. käive oli 284 148 eurot ( 2021.a. 230 579 eurot) . Arengu- ja uurimisväljaminekuid aruandeaastal ei tehtud. Firma keskmine töötajate arv oli 2, arvestatud töötasukulu oli 32 890 eurot , sh. juhatuse liikmele 9 321 eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.