Rohkema info nägemiseks:

Siret Zirk

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

MTJ VARA OÜ tegevusaruanne 2022

Möödunud majandusaasta käive põhitegevusest oli 7 401 eurot. Majandusaasta lõpetati kahjumiga. Ettevõtte negatiivne omakapital viiakse seadusega vastavusse 2023-2024 majandusaastal. Ettevõttel ei ole töötajaid. Juhatusele töötasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

SANDT INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Sandt Invest põhitegevusalad 2022 aastal oli raamatupidamisteenuse osutamine. 2023 aastal jätkab ettevõte põhitegevusalal teenuste osutamist. Möödunud maja
ssb.ee
OÜ Sandt Invest põhitegevusalad 2022 aastal oli raamatupidamisteenuse osutamine. 2023 aastal jätkab ettevõte põhitegevusalal teenuste osutamist. Möödunud majandusaasta käive oli 48 787 eurot. Majandusaasta lõpetati kahjumiga. Juhatuse liikmele makstud tasu oli summas 7 645 eurot. OÜ Sandt Invest juhataja on Siret Zirk.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.