Rohkema info nägemiseks:

Villu Hansen

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitusmasinad ja tööriistad, tõste- ja teisaldusmasinad, tõsteteenused, ehitus ja kinnisvara

MAJUTUSINFO OÜ tegevusaruanne 2022

Majutusinfo OÜ tegeleb Kaluri 22 hoone ruumide rekonstrueerimisega ja rentimisega. Välja renditakse nii peosaali, tagaruume, semnarisaale kui ka laopindu. Ettevõte on jätkusuutlik.

Dropdown

kõik artiklid

ELLIT MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Ellit asutati 2009. aastal, kuna Tallinna Linnal ei jagunud lastesõime kohti ja Kalamaja lastele alternatiivset hoidu polnud. Seega alustas Ellit MTÜ lasteh
ssb.ee
MTÜ Ellit asutati 2009. aastal, kuna Tallinna Linnal ei jagunud lastesõime kohti ja Kalamaja lastele alternatiivset hoidu polnud. Seega alustas Ellit MTÜ lastehoiuteenuse osutamisega 2009. aasta augustis aadressil Vana-Kalamaja 20 A. Ellit Lastekeskuses saab korraga päevahoius viibida kuni 10 last. Kõik lapsed ei käi hoius 5 päeva nädalas, vaid vastavalt vajadusele. Mõni isegi vaid paar korda kuus. Lisaks on võimalik Elliti ruumides korraldada laste sünnipäevi ja erinevaid pidusid. Teenuse kvaliteetsemaks muutmiseks on oluline soetada uusi arendavaid mänguasju ja renoveerida ruume.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.