Rohkema info nägemiseks:

Priit Riim

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
arhitektuuribürood, ehitusprojektid, projekteerimisfirmad, teede- ja sillaehitus, ehitus ja kinnisvara

ESRUCO OÜ tegevusaruanne 2022

Esruco OÜ tegeles aruandeaastal peamiselt majutusteenuse pakkumisega. Aruandeaastal moodustas ettevõtte müügitulu majutustegevusest 40199 eurot. Töötajaid oli 2 ja tööjõukulud olid 21942 eur. . 2023. aastal jätkab Esruco OÜ oma senist majandustegevust.

Dropdown

kõik artiklid

HELESSEL OÜ tegevusaruanne 2022

Helessel OÜ ja tema tütarettevõtte Esruco OÜ tegevusvaldkond hõlmab mitmeid erinevaid kinnisvaraga seotud tegevusi. Ettevõttes palgalisi töötajaid ei olnud nin
ssb.ee
Helessel OÜ ja tema tütarettevõtte Esruco OÜ tegevusvaldkond hõlmab mitmeid erinevaid kinnisvaraga seotud tegevusi. Ettevõttes palgalisi töötajaid ei olnud ning töötasusid ei makstud. Aruandeaastal on emaettevõte andnud tütarettevõttele laenu 25000 eur. 2023 aastal jätkab ettevõte majandustegevust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.