Rohkema info nägemiseks:

Vahur Untera

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
plasti- ja kummitööstus, plastitööstus

DIGIINVEST OÜ tegevusaruanne 2022

Digiplast OÜ on Eesti ettevõte. 2018. aastal müüdi kinnisvarainvesteering. Juhatuse liikmetele palka ei makstud. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev. Sõjategevuse mõju on pigem väga madal ettevõtte tegevusele.

Dropdown

kõik artiklid

MERITUS CONSULT OÜ tegevusaruanne 2022

Meritus Consult OÜ on jätkuvalt ehitussektoris tegutsev ettevõte. Koostööpartneriteks Eestis tegutsevad ehitusettevõtted. Ettevõtte põhiliseks tegevusalaks on
ssb.ee
Meritus Consult OÜ on jätkuvalt ehitussektoris tegutsev ettevõte. Koostööpartneriteks Eestis tegutsevad ehitusettevõtted. Ettevõtte põhiliseks tegevusalaks on üldehitusega seotud tegevused, peamiselt põrandate ehitusega seonduv. Samuti projektide koostamine, analüüsid, konsultatsioonid, erinevate põrandate ettevalmistus ja paigaldus. Aasta 2022. oli tegus ning majanduses valitsevale ebakindlusele saadi arvestatav tulu. Meritus Consult OÜ juhatus kinnitab, et ettevõte on jätkuvalt tegutsev. Sõda, mis algas veebruaris 2022, omab ettevõttele veel teadmata mõju.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.