Rohkema info nägemiseks:

Anne Tammer

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
õigus- ja konsultatsiooniteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

ADVOKAADIBÜROO TAMMER & TAMMER OÜ tegevusaruanne 2022

Advokaadibüroo Tammer & Tammer OÜ põhitegevusalaks on õigusteenuse osutamine. 2023.aastaks suuremaid investeeringuid plaanitud ei ole. Juhatuse hinnangul oli 2022.majandusaasta rahuldav.

Dropdown

kõik artiklid

ARF OÜ tegevusaruanne 2022

ARF OÜ põhitegevusalaks on raamatupidamisteenused. Ettevõtte asutajateks ja omanikeks on võrdsetes osades: AGAL Kinnisvarad OÜ, Autobaas OÜ, Autobaas töökojad
ssb.ee
ARF OÜ põhitegevusalaks on raamatupidamisteenused. Ettevõtte asutajateks ja omanikeks on võrdsetes osades: AGAL Kinnisvarad OÜ, Autobaas OÜ, Autobaas töökojad OÜ, Kalbro OÜ ja Tehnilise Ülevaatuse OÜ. 2022.a. majandusaastal moodustas ARF OÜ müügitulu 108 906 eurot. Majandustulemiks oli kasum 28 694 eurot. Detailsem analüüs ja kokkuvõte ettevõtte finantstulemustest viimasel kahel aastal on esitatud käesoleva tegevusaruande lõpus olevas tabelis. ARF OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on saavutatud turuosa säilitamine ja laiendamine ettevõtte põhitegevusega seotud tegevusaladel.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.