Rohkema info nägemiseks:

Priit Sei

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Metallitooted, rauakaup, puittooted, Mitmesugused eriotstarbelised masinad, ehitus, ehitamine

SK SPORT MTÜ tegevusaruanne 2022

SK Sport MTÜ loodi 03. novembril 2005. a. Tegevuse eesmärk on arendada üldist sporditegevust, muuhulgas ka osutada spordiühingutele ja osaühingutele reklaamiteenust. MTÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus koosneb 2 liikmest. Aruandeaastal osaleti Euroopa võistlustel ning müüdi reklaampinda. Majandusaasta müügikäive oli 52 150 eurot ja kahjumit teeniti 23 648 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

SEICOM GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Seicom Grupp OÜ asutati 28 jaanuar 2011.a. eesmärgiga tegeleda akende ja uste paigaldusega. Seicom Grupp OÜ on Eesti kapitalil tegutsev ettevõte. Ettevõttel o
ssb.ee
Seicom Grupp OÜ asutati 28 jaanuar 2011.a. eesmärgiga tegeleda akende ja uste paigaldusega. Seicom Grupp OÜ on Eesti kapitalil tegutsev ettevõte. Ettevõttel on kinnisvarainvesteeringud, mida renditakse välja. Majandusaasta müügikäive oli 149 818 eurot ja kasumit teeniti 6 145 eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.