Rohkema info nägemiseks:

Marek Mägi

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

TISKRE ELAMUD OÜ tegevusaruanne 2022

Tiskre Elamud OÜ põhitegevusaladeks on kinnisvara arendamine. Aruandeaasta oli ettevõttele teiseks tegevusaastaks, esimesel aastal teostati esimesed investeeringud maa soetusesse. Kajastatav aruandeperiood on 01.01.2022.a. - 31.12.2022.a. 2022. aastal olulisi arengu- ja uurimisväljaminekuid ei tehtud ja neid ei planeerita ka järgnevaks majandusaastaks. 2023. aastal on kavas jätkata samal tegevusalal.

Dropdown

kõik artiklid

METSAHOOLDUS OÜ tegevusaruanne 2022

Metsahooldus OÜ põhitegevusalaks on enda kinnisvara üürileandmine ja metsatöötlusmasina rent. 2022.a. moodustas Metsahooldus OÜ müügitulu 534 eurot, aruandeaas
ssb.ee
Metsahooldus OÜ põhitegevusalaks on enda kinnisvara üürileandmine ja metsatöötlusmasina rent. 2022.a. moodustas Metsahooldus OÜ müügitulu 534 eurot, aruandeaasta kahjumiks kujunes 9 633 eurot. Aruandeaastal pole investeeritud materiaalsesse põhivarasse. Aruandeaastal ettevõttes töötajaid ei olnud ja töötasusid ei arvestatud. Juhatajale juhtimise kohustuste täitmise eest tasu ei makstud. 2023. a jätkatakse majandustegevust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.