Rohkema info nägemiseks:

Rein Liiva

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus ja kinnisvara, ehitus- ja kinnisvarateenused

LÕUNA KINNISVARA OÜ tegevusaruanne 2022

2010 aastal alustas Lõuna Kinnisvara OÜ arendustegevusega Tartu linnas. Soetades mitmeid renoveerimist vajavaid kortereid, neid parendades edasimüügi eesmärgil. Ettevõte ostab ehitusteenust sisse. Ettevõte tegeleb igapäevaselt ka kinnisvara ostu-müügitehingute vahendamisega. Keskmine töötajate arv 1. 2023 aasta eesmärgiks on endiselt tegelda Tartu kinnisvaraturul. Lisaks on kinnisvaraportfellis üürikorterid. Lõuna Kinnisvara on jätkuvalt tegutsev ettevõte kinnisvara ehituses ja arendamises.

Dropdown

kõik artiklid

RL VARAD OÜ tegevusaruanne 2022

RL Varad OÜ asutati 2011 juunis. Ettevõte tegeleb kinnisvara haldamise ja üürimisega, lisaks ka ehitumaterjalide ostu-müügiga. 2023 aastal on kavas jätkata tu
ssb.ee
RL Varad OÜ asutati 2011 juunis. Ettevõte tegeleb kinnisvara haldamise ja üürimisega, lisaks ka ehitumaterjalide ostu-müügiga. 2023 aastal on kavas jätkata turul senistes turu segmentides.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.