Rohkema info nägemiseks:

Manivald Kasepõld

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ühingud, riik ja ühiskond

KASEMAN OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkas Kaseman OÜ eelnenud aastate tegevust. Kaseman OÜ põhikliendiks on On24 OÜ. Kaseman OÜ tegutseb jätkuvalt. Tegevjuht on osaühingu juhatuse ainuke liige. Osaühingul ei olnud 2022. aastal põhikohaga töötajaid.

Dropdown

kõik artiklid

EESTI VABADUSVÕITLEJATE RAPLA ÜHENDUS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Eesti Vabadusvõitlejate Rapla Ühendus käesolev aastaaruanne on koostatud 2022.aasta kohta. Ühenduse tööd juhib üldkoosolekul valitud juhatus, kelle suunise
ssb.ee
MTÜ Eesti Vabadusvõitlejate Rapla Ühendus käesolev aastaaruanne on koostatud 2022.aasta kohta. Ühenduse tööd juhib üldkoosolekul valitud juhatus, kelle suuniseid täidab juhatuse esimees. Juhatuse esimees on vastutav ja peab ühtlasi arvestust ühenduse rahaliste vahendite üle Swedbangas ning on aruandev isik sularaha maksete osas. Juhatus käib koos vastavalt vajadusele ja elust tulenevatele kohustustele ning ülesannetele. Ühendusel on koostatud igal aastal tegevuskavad tähtpäevade tähistamiseks. Ühenduse liikmete vanus iga aastaga suureneb. Seoses sellega suureneb ka vajadus lisaabi puhul.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.