Rohkema info nägemiseks:

Jaanus Pikani

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Koolitusprogrammid, Ettevõtluse arendamise nõustamisteenused

HYDRODUCT OÜ tegevusaruanne 2022

Aruandeaastal toimus ettevõtte ärisuuna muutus vesinikumajandusega seotud valdkondadesse. Samuti muutus ettevõtte ärinimi ja tegevuskoht, vähendati ettevõtte omakapitali nimiväärtuses ning viidi omakapital vastavusse äriseadustikus sätestatuga. Ettevõtte aruandeaasta müügitulu oli 9000 EUR ja ärikasum 3972 EUR.

Dropdown

kõik artiklid

GLOBAL HR PARTNER OÜ tegevusaruanne 2022

Aruande aastal jätkas Global HR Partner OÜ konsultatsiooni- ja juhtimisteenuste osutamist ning investeeringute haldamist. Ettevõtte müügitulu oli 290 936 EUR j
ssb.ee
Aruande aastal jätkas Global HR Partner OÜ konsultatsiooni- ja juhtimisteenuste osutamist ning investeeringute haldamist. Ettevõtte müügitulu oli 290 936 EUR ja puhaskasum 276 627 EUR. Aruande aasta lõpuks oli ettevõtte omakapital 1 857 933 EUR.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.