Rohkema info nägemiseks:

Monika Rõbtšenko

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

OIU VESKI APARTMENTS OÜ tegevusaruanne 2022

Oiu Veski Apartments OÜ tegeleb kinnisvara arenduse, ehitamise, müügi ja rentimisega tulevikus. Edaspidi on kavas omandada kinnisvara ka välismaal.

Dropdown

kõik artiklid

MARJA 7 OÜ tegevusaruanne 2022

Marja 7 OÜ on 2017. detsembris asutatud äriühing, mille põhitegevusalaks on kinnisvara renditeenuse osutamine. Marja 7 OÜ juhatus oli majandusaastal 1-liikmeli
ssb.ee
Marja 7 OÜ on 2017. detsembris asutatud äriühing, mille põhitegevusalaks on kinnisvara renditeenuse osutamine. Marja 7 OÜ juhatus oli majandusaastal 1-liikmeline. Majandusaastal juhatuse liikmetele tasusid ei arvestatud ega muid soodustusi ei antud. Juhatuse liikmele ei ole ette nähtud lahkumis- ja tagasikutsumishüvitisi. Ettevõtte keskmine töötajate arv majandusaastal oli 0. Töötajate töötasude üldsumma aruandeaastal oli 0 eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.