Rohkema info nägemiseks:

Boriss Kartašev

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

AIANDUSÜHISTU VIKIPALU-1 MTÜ tegevusaruanne 2022

Ühistu on füüsiliste isikute vabatahtlik mittetulundusühing. Tema tegevuse eesmärgiks on oma liikmete vajaduste rahuldamine, ühiste elektritoite ja vesivarustuse korraldamine, ühistu üldkasutatavate teede ja muude sihtotstarbeliste objektide rajamine, hooldamine ja uuendamine. Aiandusühistu tööd korraldab juhatus. Aruande perioodil ei olnud juhatus tasu saanud.

Dropdown

kõik artiklid

SELENCOM EST OÜ tegevusaruanne 2022

SELENCOM EST OÜ on loodud 2004.aastal. SELENCOM EST OÜ põhitegevus on ehitustegevus, s.h. elektrimontaazitööd. 2022.a. realiseerimise netokäive oli 1236 eurot
ssb.ee
SELENCOM EST OÜ on loodud 2004.aastal. SELENCOM EST OÜ põhitegevus on ehitustegevus, s.h. elektrimontaazitööd. 2022.a. realiseerimise netokäive oli 1236 eurot. Tegevuse piirkond on Tallinn ja Harjumaa. Juhatus koosneb ühest liikmest - juhatajast, kes oma töö eest juhatuses eraldi tasu ei saanud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.