Rohkema info nägemiseks:

Martin Koort

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitusmasinad ja tööriistad, ehitus ja kinnisvara

ADORA INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

Adora Invest OÜ põhitegevuseks 2022. aastal olid finantsinvesteeringud. Ettevõte omas 30% Toolmarketing OÜ osadest ja 2022. aasta lõpus õnnestus omandada ülejäänud 70% ja saada Toolmarketing OÜ ainuosanikuks. Lisaks omavahenditele finantseeriti seda ostu laenuga. 2023. aastal on plaanis jätkata olemasolevate finantsinvesteeringute haldamisega ja riskide hajutamiseks investeerida ka likviidsematesse varadesse - fondid ja aktsiad.

Dropdown

kõik artiklid

IMPEX SERVICE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Impex Service põhitegevusala 2022. aastal oli ekspordile orienteeritud projektipõhine hulgikaubandus. Lisaks sellele jätkas ettevõte ka oma traditsioonilise
ssb.ee
OÜ Impex Service põhitegevusala 2022. aastal oli ekspordile orienteeritud projektipõhine hulgikaubandus. Lisaks sellele jätkas ettevõte ka oma traditsioonilise tegevusega: hulgi- ja jaekaubanduse alane nõustamine ning juhtimisteenuse osutamine. OÜ Impex Service müügitulu 2022.aastal oli 3 596 670 eurot ja majandustegevuse kasum oli 590 420 eurot. Majandusaastal maksti osanikule dividende summas 80 281 eur ja ettevõtte tulumaksu dividendidelt tasuti 18 475 eur. 2023. aastal on plaanis jätkata samadel tegevusaladel.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.