Rohkema info nägemiseks:

Nikolai Blumenfeld

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus ja kinnisvara, ehitus- ja kinnisvarateenused, ehitusfirmad

INTEGRATSIOONI TOETUSE FOND SA tegevusaruanne 2022

INTEGRATSIOONI TOETUSE FOND aidata kaasa mitte-eestlaste efektiivsemale integreemisele Eesti Vabariigi sotsialsesse, majanduslikku ja kultuuristääri; aidata kaasa rahvusliku kultuuri säilimisele, Venemaa, SRÜ ja EÜ riikide kulturiliste, teaduslik-tehniliste ja majandussidemete ja säilitamisele ja arendamine. Fondis 2022.aastal töötasu ei olnud.

Dropdown

kõik artiklid

POLAKS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ POLAKS põhikirjaliseks tegevusalaks on innovatsioonide tegevus. Firma omanikeks on üks Eesti Vabariigi kodanikku. Juhatuse liige eraldi töötasu ei makstud.
ssb.ee
OÜ POLAKS põhikirjaliseks tegevusalaks on innovatsioonide tegevus. Firma omanikeks on üks Eesti Vabariigi kodanikku. Juhatuse liige eraldi töötasu ei makstud. 2022 aasta jooksul oli teostatud finantsnõustamised. POLAKS OÜ keskmine töötajate arv majandusaastal oli 1 töötajat.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.