Rohkema info nägemiseks:

Ain Adamson

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
autod ja autotarbed, autode müük - sõiduautod, auto esindused

STANDARD AUTO OÜ tegevusaruanne 2022

Standard Auto OÜ on asutatud 9.novembril 2015.aastal. Standard Auto OÜ põhitegevuseks on kasutatud sõidukite ost-müük, ning vahendusteenuse osutamine ostul-müügil välisriikidest ja Eestist. Ettevõtte 2022. aasta müügitulu sõidukite müügist ja vahendamisest oli 86186 eurot . Lisategevuseks on kindlustusvahendusteenuse osutamine, mille müügitulu oli 3872 eurot ning etttevõte teenis 1587 eurot kasumit. 2023. aasta eesmärgiks on jätkata samadel tegevusaladel, leida uusi kliente ja suurendada müüki. Ettevõtte juhatus koosneb ühest liikmest ning juhtimistasusid arvestati 16802 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

GERNSOL OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Gernsol põhiliseks tegevusalaks on kasutatud sõidukite ost -müük Euroopa Liidu piires, ning vahendusteenus sõidukite ostul-müügil. 2022.aasta müügitulu puud
ssb.ee
OÜ Gernsol põhiliseks tegevusalaks on kasutatud sõidukite ost -müük Euroopa Liidu piires, ning vahendusteenus sõidukite ostul-müügil. 2022.aasta müügitulu puudus. Juhatus koosneb ühest liikmest.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.