Rohkema info nägemiseks:

Rain Rosimannus

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

VÄÄDI OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Väädi on valdusfirma, mis tegutseb aastast 2004. Firma missiooniks on ainuomanikule majandusliku eneseteostuse ja –arendamise pakkumine ning tema hea- ning rahulolu suurendamine suurema isikliku finantssõltumatuse saavutamise kaudu. Põhilisteks tegevusvaldkondadeks on säästude investeerimine, varade haldamine ning nõustamis- ja juhtimisteenuste pakkumine. 2022. aastal jätkas firma tegevust põhitegevusvaldkondades ja seda on kavas teha ka 2023 aastal.

Dropdown

kõik artiklid

THIRONA CAPITAL OÜ tegevusaruanne 2022

Thirona Capital OÜ on valdusettevõte, mis investeerib hoolekande- ja tervishoiuteenuste osutamisega seotud ettevõtetesse. Thirona Capital OÜ omab 30%-list osal
ssb.ee
Thirona Capital OÜ on valdusettevõte, mis investeerib hoolekande- ja tervishoiuteenuste osutamisega seotud ettevõtetesse. Thirona Capital OÜ omab 30%-list osalust Südamekodud OÜs, kes läbi oma tütarettevõtete opereerib hooldekodusid Türi, Setu, Lääneranna, Saare, Lääne-Nigula, Kanepi vallas, Kohtla-Järve linnas, Kuusalu vallas ja Tallinnas. 2022. aastal omandas Südamekodud Kursana hooldekodu, millest sai 134 kohaga Merivälja Südamekodu. Käru, Lihula, Saaremaa ja Kunda ühinesid Südamekodud AS-ks. Valkla Südamekodus võeti vastu esimesed kliendid ja jätkatakse kompleksi renoveerimist.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.