Rohkema info nägemiseks:

Maksim Merkuri

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
internetikaubandus, kaubandus ja teenused

MEGABALT OÜ tegevusaruanne 2022

Megabalt OÜ põhitegevusalaks on sporditarvete müük posti ja interneti teel. Ettevõte alustas oma tegevust 2004.a. Ettevõtte plaanib edaspidi edukalt arendada väljatöötatud klienditeeninduse- ja kaasamisstrateegiat, mis on end varasemalt õigustanud ning arendada tööd Eesti ja Baltikumi turul. Alates aruandeaasta lõpust kuni tänaseni pole mingisuguseid tähtsaid sündmusi toimunud, mis võiks oluliselt mõjuda aruandeaasta hinnangut.

Dropdown

kõik artiklid

BALTMERCHANT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Baltmerchant alustas oma tegevust 2005.a. Firma põhitegevusalaks on kauba edasimüük posti ja interneti teel. Majandusaastal tegevjuhtkonnale ja juhatuse lii
ssb.ee
OÜ Baltmerchant alustas oma tegevust 2005.a. Firma põhitegevusalaks on kauba edasimüük posti ja interneti teel. Majandusaastal tegevjuhtkonnale ja juhatuse liikmetele töötasu ei arvestanud ja muid soodustusi neile ei tehtud. Alates aruandeaasta lõppust kuni tänaseni pole mingisuguseid tähtsaid sündmusi toimunud, mis võiksid oluliselt mõjutada aruandeaasta hinnangut.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.