Rohkema info nägemiseks:

Andres Kallaste

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
põllumajandustootjad, toiduainetetööstus, kaubandus ja teenused

MALLAVERE JA PIKAVERE KÜLASELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Mallavere ja Pikavere külaselts on asutatud 2008. aastal 21 külaelaniku poolt eesmärgiga külaelu edendamiseks ja külakeskkonna parendamiseks. Ühingu tegevust juhib 3 liikmeline juhatus. 2022. aastal korraldati ühine jaani- ja jõulupidu koos toitlustuse ja esinejatega. Samuti telliti infotahvli materjal.

Dropdown

kõik artiklid

PEAN OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Pean on 18 aastase kogemusega ettevõte, kelle tegevusalad on: (cid:127) ehitusteenused (remonttööde teostamine) (cid:127) põllumajandustegevused (omatoodetud
ssb.ee
OÜ Pean on 18 aastase kogemusega ettevõte, kelle tegevusalad on: (cid:127) ehitusteenused (remonttööde teostamine) (cid:127) põllumajandustegevused (omatoodetud teravilja müük, põllumajandusmasinate rent) (cid:127) konsultatsiooniteenused. Lisategevuseks on investeerimine läbi Nasdaq Balti börsi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.