Rohkema info nägemiseks:

Eero Pass

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus ja kinnisvara, ehitus- ja kinnisvarateenused, üld- ja koduteenused

LIVONTIKA INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevusala on kalapüük, kõrvaltegevusaladeks on remondi -ja transporditeenuse pakkumine, sõidukite ost-müük . Vastavalt ülemaailmsele surutisele on juhatus arvamusel, et on valmis ettevõtlust igati toetama ja vajadusel investeerima ettevõttesse, et tagada ettevõttele jätkusuutlikkus. Juhatus ei olnud aruandeperioodil eraldi tasustatud.

Dropdown

kõik artiklid

INVESTREAL OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on transpordivahendite ost-müük ja rentimine. 2022. aastal müügitulu võrdne 2021 aastaga. Juhatus ei olnud eraldi tasustatud.
ssb.ee
Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on transpordivahendite ost-müük ja rentimine. 2022. aastal müügitulu võrdne 2021 aastaga. Juhatus ei olnud eraldi tasustatud. Juhatus on teadlik, et ülemaailmne majandussurutis võib mõjutada ettevõtte tulemuslikkust, kuid on nõus vajadusel investeerima täiendavalt ettevõttesse, et tagada ettevõttele jätkusuutlikus. Juhatus usub, et on seni võtnud kõik abinõud kasutusele, et tagada ettevõtte püsima jäämine ja jätkuvus.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.