Rohkema info nägemiseks:

Lauri Lind

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
pangad jms teenused, tooted, konsultatsioonid

LADU24 OÜ tegevusaruanne 2022

Ladu 24 OÜ põhitegevus on autovaruosade müük kodulehtedel www.ladu24.ee, www.varaosa24.fi ja www.delar24.se Ladu24 OÜ põhitegevus oli ka 2022. aastal autovaruosade ja tarvikute müük oma interneti poodides. Püüame läbi oma platvormi pakkuda klientidele pidevalt parimat võimaliku teenindust ja tootehinda läbi väga suure tarnijate valiku ja kompetentse klienditeeninduse läbi erinevate kanalite. 2022. aastal tegutsesime kolmel turul - Eesti, Soome ja Rootsi. Plaanis on jätkata samal tegevusalal. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Dropdown

kõik artiklid

BLAURET OÜ tegevusaruanne 2022

. OSAÜHING Blauret -i põhitegevus oli 2022 aastal jätkuvalt lühiajalised finantsinvesteeringud väärtpaberitesse ja finantskonsultatsiooni teenus. Juhatuse lii
ssb.ee
. OSAÜHING Blauret -i põhitegevus oli 2022 aastal jätkuvalt lühiajalised finantsinvesteeringud väärtpaberitesse ja finantskonsultatsiooni teenus. Juhatuse liikmetele töötasu ei makstud Juhatuse liikmele hüvitise maksmist tema ametist lahkumisel või tagasi kutsumisel ettenähtud ei ole. Arendus – ja uurimistegevuse väljaminekuid 2022.a.ei olnud ja 2023.a.aastaks ei ole ettenähtud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.