Rohkema info nägemiseks:

Toomas Laos

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
linnukasvatus, põllumajandusloomad, lume koristamise teenused

KIRBLA ARENDUS OÜ tegevusaruanne 2022

Kirbla Arendus OÜ põhitegevuseks on hoonestusprojektide arendus (EMTAK 41101) ja põllumajandussaaduste tootmine (EMTAK kood 01111). 2023.a. jätkame samadel tegevusaladel. OÜ Kirbla Arendus juhatus koosneb 3 liikmest. Juhatuse liikmetele liikmetasusid ega muid soodustusi 2022.a. pole makstud.

Dropdown

kõik artiklid

LIHULA JAHISELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Jahiseltsi põhitegevuseks on jahipidamise võimaldamine oma liikmetele, jahikultuuri populariseerimine ja arendamine ning ulukivarude sihipärane jälgimine, hoold
ssb.ee
Jahiseltsi põhitegevuseks on jahipidamise võimaldamine oma liikmetele, jahikultuuri populariseerimine ja arendamine ning ulukivarude sihipärane jälgimine, hooldamine ning reguleerimine. Seltsi liikmeteks võivad olla jahindusega seotud isikud, kes vastavad Seltsi põhikirja nõuetele. Jahiseltsi tööd korraldab juhatus. Juhatus on 5-liikmeline. Juhatuse tööd juhib esimees. Kõik juhatuse liikmed on Lihula Jahiseltsi liikmed. Jahiseltsi liikmed korraldavad jahimaa hooldamise. Lihula Jahiseltsi põhitegevus ei ole ettevõtlus ja seetõttu ei loeta mitteregulaarset ulukiliha müüki ettevõtluseks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.