Rohkema info nägemiseks:

Janek Lass

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kartul, põllumajandustootjad, toiduainetetööstus, kaubandus ja teenused

KOORTI KÖÖGIVILJAD OÜ tegevusaruanne 2022

Koorti Köögiviljad OÜ tegutseb aastast 2014. Koorti Köögiviljad OÜ on keskkonnasõbralik ettevõte, kus kasvatati 2022 a. seemnekartulit 40 ha, tarbekartulit 10 ha, porgandit 15 ha , lisaks teravilju ja liblikõielisi vahekultuure. Ettevõte kasutab kaasaaegseid tehnoloogiaid. Kartulil tava- ja šoti tehnoloogiat. Iga aastaga suureneb vajadus kastmissüsteemidele ja seetuleb võtta prioriteediks. Stabiilse turu leidmine on jätkuvalt probleem. Ettevõte tegeleb ka järjest rohkem metsamajandamisega ja metsa uuendamisega.

Dropdown

kõik artiklid

KOORTI KARTUL OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Koorti Kartul tegutseb aastast 2005. Põhitegevus on Saksa Norex-Norika seemnekartuli esindamine ja turustamine Eestis. Lisaks tegeleme juurviljade- j
ssb.ee
Osaühing Koorti Kartul tegutseb aastast 2005. Põhitegevus on Saksa Norex-Norika seemnekartuli esindamine ja turustamine Eestis. Lisaks tegeleme juurviljade- ja kartuli esmatöötlemisega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.