Rohkema info nägemiseks:

Siim Raadik

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
tööstuskaupade hulgimüük, kauplused ja hulgikaubandus

BIOHANSA OÜ tegevusaruanne 2022

Peamiseks tegevusalaks aruandeaastal oli kõrgkvaliteetsete kodulinnu-, lemmiklooma- ja hobustele mõeldud allapanu graanulite, küttepuude, briketid ja küttegraanulite hulgimüük. Tulevasel majandusaastal omanikering ja juhatus jäävad samaks.

Dropdown

kõik artiklid

PARKLINE OÜ tegevusaruanne 2022

Parkline OÜ tegeleb hoonehalduse abitegevusete tegevusalal. 2022. aastal alustas Parkline OÜ äritegevust. Müügitulust moodustas 100% müük Eestisse. Parkline O
ssb.ee
Parkline OÜ tegeleb hoonehalduse abitegevusete tegevusalal. 2022. aastal alustas Parkline OÜ äritegevust. Müügitulust moodustas 100% müük Eestisse. Parkline OÜ esimese majandusaasta tulemiks on kasum 8164 eurot. Põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on jätkamine põhitegevusega. Juhatuse liikmed eraldi oma kohustuste täitmise eest lisatasu ei saanud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.