Rohkema info nägemiseks:

Virginija Luup

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

KAPAKKA OÜ tegevusaruanne 2022

2009. aastal andis OÜ Kapakka restorani ruumid ja inventari rendile OÜ Rest Bestile. 2021. aastal lõpetas OÜ Kapakka rendilepingu OÜ Rest Bestiga. 2022. aastal ettevõttel müügitulu ei olnud. Ettevõtte juhtkond otsib võimalusi kinnisvaraarendusega tegelemiseks. Ettevõtte juhtkond koosneb kahest omanikust, kelle tööd tasustatud ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

REST BEST OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Rest Best alustas toitlustusteenuse pakkumist aastal 2009. Seoses Covid-19 pandeemia jätkumisega ei suutnud ettevõte kahjumist välja tulla ja juhtkond otsus
ssb.ee
OÜ Rest Best alustas toitlustusteenuse pakkumist aastal 2009. Seoses Covid-19 pandeemia jätkumisega ei suutnud ettevõte kahjumist välja tulla ja juhtkond otsustas toitlustusteenuse pakkumise lõpetada 2021. aastal. 2022 aastal Rest Best OÜ ühines Meat Best OÜ-ga, ühine ärinimi jäi Rest Best OÜ.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.