Rohkema info nägemiseks:

Risto Meigas

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

SKYWORLD ENTERTAINMENT OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkas ettevõtte tegevust Austria turul ning peatas Venemaa suunalise arendustegevuse. Firmas töötas 2022 aastal üks palgaline töötaja.

Dropdown

kõik artiklid

SKYWORLD HOLDING OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus Skyworld Holding OÜ on asutatud 28.01.2014.aastal. Põhitegevuseks on Dinner in the Sky ürituste korraldamiseks vajaliku tehnika ning atribuutika r
ssb.ee
Sissejuhatus Skyworld Holding OÜ on asutatud 28.01.2014.aastal. Põhitegevuseks on Dinner in the Sky ürituste korraldamiseks vajaliku tehnika ning atribuutika rent. Tulud Skyworld Holding OÜ 2022.aasta müügitulu oli 8626 eurot. Personal Majandusaastal ettevõttes töötasu ei makstud. Juhatuse liikmele tema tegevuse eest majandusaasta jooksul tasu ei makstud Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2023.a majandusaastaks planeeritakse tegevuse jätkumist.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.