Rohkema info nägemiseks:

Alexander Bek

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
investeerimisfirmad jms teenused, tooted, konsultatsioonid

BLUE CHIP STOCK INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Blue Chip Stock Invest asutati 15.veebruaril 2016.a.ja peamisteks tegevusaladeks on investeerimistegevus. Juhatuse liigi märkas, et osaühingu netovara ei vasta seaduses toodud nõudele. Osaühingu omakapital on vähem kui pool osakapitalist. 2022. aastal jväärtpaberiturul aktiivseid tehinguid ei toimunud. Kuna ettevõte tegutses ainult omanike rahaga ega kaasanud välist kapitali, siis puuduvad kohustised kolmandate isikute ees. Juhtkond usub, et võib tulevikus väärtpaberitesse investeerimist jätkata.

Dropdown

kõik artiklid

EURAD OÜ tegevusaruanne 2022

Alates 2019.aastast ettevõtte juhtkond algas töötada välja innovaatilise lahenduse veespordi valdkonnas. Juhtkonna hinnangul spordivahendil on potentsiaal jõuda
ssb.ee
Alates 2019.aastast ettevõtte juhtkond algas töötada välja innovaatilise lahenduse veespordi valdkonnas. Juhtkonna hinnangul spordivahendil on potentsiaal jõuda rahvusvahelisele turule. Rahvusvahelise edu tagamiseks on vajalik rahvusvaheline patendikaitse. Selleks on koostatud ja alustatud patenditaotluse esitamise protsesse erinevate riikide patendiametitega. Patenditaotluse järgselt saab ettevõtte hakata oma toodet üldsusele reklaamima ja müüma. 2022. aastal ei olnud ettevõttes töötajaid ja juhatuse liikmetele väljamakseid ei tehtud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.