Rohkema info nägemiseks:

Lauri Nõmme

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus, arhitektibürood

TUUKRI PÕIK 4 HALDUSÜHING MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Tuukri põik 4 haldusühing moodustati 1999. aastal Tallinnas, Tuukri-põik 4 asuva elamu omanike poolt Tuukri-põik 4 elamu haldamiseks. MTÜ tegevusvaldkonnaks on Tallinnas, Tuukri-põik 4 asuva elamuga seonduvate kommunaalkulude ühine katmine ning hoone hooldamine, parendamine ja renoveerimine vastavalt võimalustele. Juhatusele ega ühingu liikmetele tasusid ega muid soodustusi ei ole makstud.

Dropdown

kõik artiklid

DESIGN POLICE DEPARTMENT OÜ tegevusaruanne 2022

Design Police Department OÜ alustas tegevust 2007. aasta novembris. Ettevõtte põhitegevualaks on arhitektuurne projekteerimine ja sisearhitektuur 2023. aasta ee
ssb.ee
Design Police Department OÜ alustas tegevust 2007. aasta novembris. Ettevõtte põhitegevualaks on arhitektuurne projekteerimine ja sisearhitektuur 2023. aasta eesmärgiks on käibe suurendamine ja uute projektide leidmine.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.