Rohkema info nägemiseks:

Gina-Christelle Tohva

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Vaba aeg jms teenused, tooted, konsultatsioonid

SEIKLUSKASVATUSE ÜHING MTÜ tegevusaruanne 2022

SEIKLUSKASVATUSE ÜHING MTÜ juhatus on koostanud 2022.a. tegevusaruande ja raamatupidamise aastaaruande. SEIKLUSKASVATUSE ÜHING MTÜ põhitegevus on aktiivtegevused looduses. 2022.a. majandusaasta aruanne on kinnitatud SEIKLUSKASVATUSE ÜHING MTÜ üldkoosoleku poolt. 2022.a ettevõttel müügitulu puudub ja tasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

MATKAJUHT OÜ tegevusaruanne 2022

TEGEVUSARUANNE 1. ÜLDANDMED MATKAJUHT OÜ on registreeritud Tartu Maakohutu Registriosakonnas 25.08.2006.a. Peamisteks tegevusaladeks on vabaaja tegevused ,matk
ssb.ee
TEGEVUSARUANNE 1. ÜLDANDMED MATKAJUHT OÜ on registreeritud Tartu Maakohutu Registriosakonnas 25.08.2006.a. Peamisteks tegevusaladeks on vabaaja tegevused ,matkateenuste osutamine ja seminaride korraldamine. 2. MAJANDUSTEGEVUS Ettevõtte peamiseks tegevuseks 2022. aastal on matkateenuste osutamine. 3. TÖÖJÕUD Ettevõttes töötas 2022. aastal kaks täiskohaga töötajat. 4. JUHATUS Ettevõtte juhatus on ühe liikmeline.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.