Rohkema info nägemiseks:

Mihkel Randrüüt

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
reisi- ja puhkusteenused, reisimine ja matkamine, puhkus ja meelelahutus

TALLINN CITY APARTMENTS OÜ tegevusaruanne 2022

Tallinn City Apartments on Tallinna suurim külaliskorterite pakkuja. 2022 aastal algas taastumine koroonapiirangutest. Veebruarist on turismivaldkond olnud mõjutatud Ukrainas toimuvast konfliktist sellega kaasnenud energiahindade kiirest kallinemisest, inflatsioonist ja turismipiirangutest Venemaa suunal ning turistide kindlustunde vähemisest regiooni reisimisel. 2023 tegutseme uue situatsiooniga kohanemisega. Ettevõte on kriisiaastatega edukalt toime tulnud ning jõudnud kasumliku toimimiseni vaatamata tugevale hinna-, konkurentsi- ning majandussurvele. Olulisemad suhtarvud: Käibe kasv (%)

Dropdown

kõik artiklid

KINNISVARAPENSION OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte majadustegevust ei toimunud ning ettevõttes haldas vaid välja antud laene. Täiendavadi tegevusi aruandlusaastal ei tehtud ega planeeritud.
ssb.ee
Ettevõtte majadustegevust ei toimunud ning ettevõttes haldas vaid välja antud laene. Täiendavadi tegevusi aruandlusaastal ei tehtud ega planeeritud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.