Rohkema info nägemiseks:

Allan Väär

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
spordiliidud, spordiorganisatsioonid, sport, kultuur ja haridus, puhkus ja meelelahutus

TERVISEKLUBI YAMANEKO MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Terviseklubi Yamaneko registreeriti Eesti Äriregistris 25.01.2011. MTÜ põhitegevusala on enesekaitsetreeningute korraldamine ja vastava klubilise tegevuse arendamine. Nimetatud klubi peamine tegevusala on aikido (jaapani võitluskunst). Klubi tegutseb Tabasalu Spordikompleksis, kus rendib treeningsaali. MTÜ äritegevus seisneb õppemaksu kogumises treenijatelt ning kogutud maksu eest rendi tasumises spordikompleksile. MTÜ'l Terviseklubi Yamaneko töötajaid ei ole ja töötasusid pole makstud. 2023. aastal on plaanis jätkata sama tegevust, mis 2022 aastal.

Dropdown

kõik artiklid

EESTI AIKIDOLIIT MTÜ tegevusaruanne 2022

Eesti Aikidoliit MTÜ korraldab regulaarselt seminare ning aikidot tutvustavaid üritusi oma liikmetele ja avalikkusele. Personal MTÜ tööd korraldab juhatus. Ju
ssb.ee
Eesti Aikidoliit MTÜ korraldab regulaarselt seminare ning aikidot tutvustavaid üritusi oma liikmetele ja avalikkusele. Personal MTÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus on 2 liikmeline. MTÜ Eesti Aikidoliit juhatuse liikmetele töötasu ei ole makstud ning 2022.aastal palgalisi töötajaid ei olnud. Liikmed 2022. aastal olid liikmetelt saadud tasud kokku 1174 eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.