Rohkema info nägemiseks:

Nelly Drell

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus ja kinnisvara, ehitus kinnisvara teenused

HYDE PARK INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

Hyde Park Invest OÜ alustas oma majandustegevusega 02.10.2012. Hyde Park Invest OÜ põhitegevusalaks on investeerimisalane tegevus, sh laenu andmine. Aruandeaastal väljaminekuid arengu- ja uurimistegevusse ei olnud. Neid ei ole planeeritud ka järgnevaks majandusaastaks. Aruandeaastal müügitulu ei olnud ja juhatusele tasusid ei makstud. Järgmise majandusaasta põhieesmärgiks on turul konkurentsivõimelisena püsimine ja omanikule tulu teenimine.

Dropdown

kõik artiklid

INO HILL OÜ tegevusaruanne 2022

iNo Hill OÜ alustas majandustegevusega 2009. aastal. Ettevõtte põhitegevusala on kinnisvara arendus ja -vahendus. Aruandeaasta müügitulu oli 5 350 eurot ja ka
ssb.ee
iNo Hill OÜ alustas majandustegevusega 2009. aastal. Ettevõtte põhitegevusala on kinnisvara arendus ja -vahendus. Aruandeaasta müügitulu oli 5 350 eurot ja kasum 99 803 eurot. Aruandeaastal töötas ettevõttes üks töötaja, kellele arvestati tasu summas 3 128 eurot. Aruandeaastal iNo Hill OÜ juhatuse liikmele tasu ei makstud. Järgmisel majandusaastal on plaanis jätkata ja arendada sama tegevust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.