Rohkema info nägemiseks:

Meelis Soom

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

SOOMI OÜ tegevusaruanne 2022

2010. aasta märtsist alustati ettevõttes osalise majandustegevusega ning käesoleva ajani on peamiseks tegevusalaks teravilja kasvatus ja müük, milleks kasutatakse valdavalt rendimaad, osa rendimaadest on saadud tasuta rendile. Aruandeaasta oli ettevõttele edukas ning tegevust on plaanis jätkata 2018 aastal samal suunal. 2022 aastal tehti investeeringuid põhitegevusega seotud põhivaradesse. 2023 aasta eesmärkideks on jätkata tegevusega samas mahus. Palgalisi töötajaid oli 3 ja kokku maksti töötasu 50031 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

MEL-SOOMSON OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Mels-Soomson on asutatud 2007. aastal. Ettevõtte valdavaks tegevusalaks on teenuse osutamine metsamaterjali ülestöötamise ja väljaveo alal. Sama tegevus jätk
ssb.ee
OÜ Mels-Soomson on asutatud 2007. aastal. Ettevõtte valdavaks tegevusalaks on teenuse osutamine metsamaterjali ülestöötamise ja väljaveo alal. Sama tegevus jätkus ka 2022 aastal. Lisaks osutatakse teenust põllumajandusettevõtetele ja teistele klientidele väikelaaduriga. Täiendavalt tehti investeeringuid põhivarasse, mille tulemusel paraneb oluliselt teenuste maht ja kvaliteet. Seniste tegevusaladega jätkatakse ka 2023 aastal. Keskmine töötajate arv oli 4 ning neile maksti töötasu 63201 eurot, eraldi juhatuse liikme tasu ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.