Rohkema info nägemiseks:

Alla Ratova

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

HOONEÜHISTU LINNU TEE TÜH tegevusaruanne 2022

Hooneühistu LINNU TEE eesmärk on toetada ja soodustada oma liikmete majanduslikke huve läbi ühise majandustegevuse kinnisasja, asukohaga Västriku tn. 35, Tallinnas, ning selle osaks oleva hoone,omamisel ja valitsemisel, võimaldades hooneühistu liikmetel hoone kindlaksmääratud osade ainukasutust. 2022.majandusaasta jooksul Hooneühistul LINNU TEE lepingulised töötajaid ei olnud ja töötasu ei arvestatud. Laenukohustusi ettevõttes ei ole. HÜ LINNU TEE juhatus koosneb 2 (kahest) liikmest. 2022.aastal tegutsid juhatuse liiged tasuta.

Dropdown

kõik artiklid

BALTISMAR OÜ tegevusaruanne 2022

31.12.2022.a. lõppenud majandusaasta jooksul OÜ Baltismar põhitegevusalaks oli raamatupidamise teenuste osutamine. Kavatseb ettevõte tuleval aastal oma turuosa
ssb.ee
31.12.2022.a. lõppenud majandusaasta jooksul OÜ Baltismar põhitegevusalaks oli raamatupidamise teenuste osutamine. Kavatseb ettevõte tuleval aastal oma turuosa hoida.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.