Rohkema info nägemiseks:

Peeter Dedov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
meedia ja trükk jms teenused, tooted, konsultatsioonid

A&T SPORDIKLUBI MTÜ tegevusaruanne 2022

A&T SPORDIKLUBI põhitegevuseks aastal 2022 oli klubi liikmete-harrastusportlaste ühise sportimise korraldamine ja koordineerimine spordivõistlustel ja treeningutel. Klubi korraldas kaks spordiüritust: "Munamäe Bikefest 2022" ja "Ramudden 9. Valgehobusemäe Rattamaraton 2022". 2023 aastal on kavas jätkata spordiürituste korraldamistega, ning tegeleda klubilise tegevusega.

Dropdown

kõik artiklid

KPME INTERNATIONAL GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal tegeles ettevõte Exentri rahakottide müügiga. Lisaks tegeles ettevõte OTE kaubamärgi esindamisega Eestis, pakkudes spordipoodidele müügiks loodussõ
ssb.ee
2022. aastal tegeles ettevõte Exentri rahakottide müügiga. Lisaks tegeles ettevõte OTE kaubamärgi esindamisega Eestis, pakkudes spordipoodidele müügiks loodussõbralike vitamiine ja sporditoitu. 2023. aastal planeerib ettevõte jätkata Exentri ja OTE toodete hulgimüügiga. Suuremaid investeeringuid plaanis ei ole.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.