Rohkema info nägemiseks:

Andrus Tikerberi

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

RP KAIMAN OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing RP Kaiman on asutatud 2012. aastal. RP Kaiman OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte. Äriühingu põhitegevuseks on väikefirmadele raamatupidamisteenuste pakkumine. Ettevõttel on 1 omanik. 2022. aasta müügitulu oli 9 571 eurot. Järgmisel aastal plaanib ettevõtte jätkata samal tegevusalal.

Dropdown

kõik artiklid

TIKS EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Tiks Ehitus OÜ asutati 24 juuli 2007 a. Tiks Ehitus OÜ on 100% Eesti kapitalil tegutsev ettevõte. Põhitegevuseks on betooni transport spetsiaalsete masinatega.
ssb.ee
Tiks Ehitus OÜ asutati 24 juuli 2007 a. Tiks Ehitus OÜ on 100% Eesti kapitalil tegutsev ettevõte. Põhitegevuseks on betooni transport spetsiaalsete masinatega. Töötajaid on aasta lõpuga kokku 2, kellest 1 on ka omanik. Osaühingu müügitulu moodustub betooni müügist koos transportteenuse osutamisega. Ettevõttel on praegu üks auto: mikser Peamiselt tegutseb firma Harjumaal ja Lõuna-Eestis, kuid vajaduse korral teevad teenust ka kaugemal. Osaühing ei oma kinnisvara. Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas Tiks Ehitus OÜ müügitulu 98 289 eurot. Müügitulust moodustas betooni edasimüük koos

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.