Rohkema info nägemiseks:

Väino Niitvägi

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
tõlkebürood jms teenused, tooted, konsultatsioonid

KIKKASEPA OÜ tegevusaruanne 2022

2022 ARUANDEAASTA TÄHTSAMAD SÜNDMUSED Aruandeperioodil tegutses äriühing kolmes peamises tegevusvaldkonnas: 1. metallitöö alane koolitus 2. metallehistöö ja sepis 3. tekstide keeleline toimetamine Uuel majandusaastal jätkatakse teenuste osutamisega ja samuti otsitakse uusi ärisuundasid. 2022 aastal ei olnud ettevõte palgal ühtegi töötajat.

Dropdown

kõik artiklid

KIKKASEPA PÄRANDKULTUURI EDENDAMISE KODA MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Kikkasepa Pärandkultuuri Edendamise Koda on asutatud 05.02.2019 aastal. MTÜ Kikkasepa Pärandkultuuri Edendamise Koda loodi pärandkultuuri ja tehnoloogiate
ssb.ee
MTÜ Kikkasepa Pärandkultuuri Edendamise Koda on asutatud 05.02.2019 aastal. MTÜ Kikkasepa Pärandkultuuri Edendamise Koda loodi pärandkultuuri ja tehnoloogiate säilitamise ja edendamise eesmärgil. 2019. aastal rajas MTÜ pärimuslike puitehituse töövõtetega seto traditsioonilise tsässona. 2022 aastal korraldati tsässonas mitmeid kogukondlike üritusi. Samuti osutati koolitus- ja majutusteenust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.