Rohkema info nägemiseks:

Voldemar Metsaroos

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

ERKSAAR OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte on A Betoon OÜ tütarettevõte. 2022. aastal müügitulu oli 12000 eurot. Müügitulust moodustas kauba müük 100%. Erksaar OÜ müügitulust oli müük Eestisse 100%. Erksaar OÜ aruandeaasta majandustegevuse kahjum oli 1163 eurot. Järgneval majandusaastal üritab ettevõte suurendada müügitulusid, saada sellest tulenevalt piisavalt kasumit ja saavutada nõuetele vastav omakapital. Vajadusel teeme omakapitali suurendamiseks täiendava sissemakse. Personal Erksaar OÜ-l majandusaastal töötajaid ei olnud. Osaühingu juhatus on 1-liikmeline. Juhatuse liikmele viimase töö eest palka ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

A BETOON OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus A Betoon OÜ aruandeaasta põhiliseks tuluallikaks oli kauba müük. Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas A Betoon OÜ müügitulu 277940 eurot.
ssb.ee
Sissejuhatus A Betoon OÜ aruandeaasta põhiliseks tuluallikaks oli kauba müük. Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas A Betoon OÜ müügitulu 277940 eurot. Müügitulust oli kauba müük Eestisse 100%. A Betoon OÜ aruandeaasta majandustegevuse kahjum oli 61970 eurot. Personal A Betoon OÜ majandusaastal polnud ühtegi töötajat seega 2022. aastal polnud ettevõttel tööjõukulusid. Osaühingu juhatus on 1-liikmeline. Juhatuse liikmele viimase töö eest palka ei makstud. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks Tagada stabiilsus ettevõtluses. Voldemar Metsaroos juhatuse liige

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.