Rohkema info nägemiseks:

Valter Aman

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
audiitori- ja raamatupidamisteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

PIIRISSAARE VANAUSULISTE ÜHENDUS MTÜ tegevusaruanne 2022

PIIRISSAARE VANAUSULISTE ÜHENDUS MTÜ esmärgiks on Piirissaare elanike ühendus ja moraalsete, hariduslike ja heategevuslike tarviduste rahuldamine, mille saavutamiseks teostatakse muuhulgas järgmisi tegevusi: 1.Piirissaare vanausuliste kultuuriliste traditsioonide säilitamine; 2.Piirissaare ajaloolise pärandi uurimine ja arhiveerimine; 3.Piirissaare elanike olmetingimuste parandamine; 4.Piissaare vanausuliste kultuuri propagandeerimine ja reklaamimine. PIIRISSAARE VANAUSULISTE ÜHENDUS MTÜ alates 2017.a. tegeleb kodune toitlustusega Piirissaarel.

Dropdown

kõik artiklid

ANSERIA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Anseria alustas oma tegevust 2012.a. OÜ Anseria tegeles 2022.a. äri-ja juhtimisalase konsulteerimisega ja raamatupidamise, maksualaste konsultatsioonide tee
ssb.ee
OÜ Anseria alustas oma tegevust 2012.a. OÜ Anseria tegeles 2022.a. äri-ja juhtimisalase konsulteerimisega ja raamatupidamise, maksualaste konsultatsioonide teenuste pakkumisega klientidele ning kinnisvara rendiga. Ettevõtte 2022.a. müügitulu on 82 417 eurot ja kasum on 18 994 eurot. Ettevõte tööjõukulud oli 13769 euro.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.