Rohkema info nägemiseks:

Kaido Kadak

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

ESTONIA BALL HOCKEY MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ tegevuseks on jäähoki ja pallihoki treeningute ja võistluste organiseerimine harrastajatele. Ettevte jätkab samal tegevusalal kaasates uusi liikmeid ning suurendades ala kõlapinda. Palgalised töötajad puuduvad ning juhatuse liikmetele töötasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

K.K RESTORANID OÜ tegevusaruanne 2022

1. Sissejuhatus OÜ K.K Restoranid OÜ on registreeritud 21.01.2021. Ettevõtte põhitegevuseks on toitlustamine. K.K Restoranid OÜ tegutseb Vanalinnas Unibet Spo
ssb.ee
1. Sissejuhatus OÜ K.K Restoranid OÜ on registreeritud 21.01.2021. Ettevõtte põhitegevuseks on toitlustamine. K.K Restoranid OÜ tegutseb Vanalinnas Unibet Sports Bar Tallinn nime all. 2. Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas K.K Restoranid OÜ müügitulu 503 tuhat eurot. Müügitulust moodustas 61 % teenuste vahendamine ja 39 % toitlustamine. K.K Restoranid OÜ müügitulust moodustas 61 % müük Suurbritanniasse ja 39% müük Eestisse. K.K Restoranid OÜ ärikasumiks kujunes 58 tuhat eurot. Tegevuskulud olid 120 tuhat eurot ja kaubad, toore, teenuse kulud moodustasid 108 tuhat eurot. 3.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.