Rohkema info nägemiseks:

Kristjan Špongolts

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

MRL HOME OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ MRL Home aruandeaasta müügikäive kokku moodustas 199 424 eurot. Ettevõtte müügikäive tulenes 100%-liselt interneti teel kodumasinate müügist Soome - nii eraisikutele kui ka ettevõtetele. Aruandeperioodi tulemiks kujunes kahjum 254 eurot. Aruandeaastal ettevõttel palgalisi töötajaid ei olnud. Põhivara ei soetatud. Juhatusele liikmetasusid makstud ei ole. Juhatus on 1 liikmeline: Kristjan Spongolts - juhatuse liige.

Dropdown

kõik artiklid

KK24 OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte põhitegevusalaks on kodumasinate müük. Aruandeaasta müügitulu moodustas 220 577 eurot, mis oli vaid 66% 2021. aasta müügikäibe mahust. Tulenevalt maj
ssb.ee
Ettevõtte põhitegevusalaks on kodumasinate müük. Aruandeaasta müügitulu moodustas 220 577 eurot, mis oli vaid 66% 2021. aasta müügikäibe mahust. Tulenevalt majandustegevuse jahenemisest ettevõtte tegevusvaldkonnas, kujunes majandusaasta tulemiks kahjum summas 9 183 eurot. Aruandeaastal ettevõte põhivara ei soetanud ega müünud. Aruande perioodil oli ettevõttel üks täistööajaga palgaline töötaja. Juhatuse liikmetele liikmetasusid makstud ei ole. Juhatus on üheliikmeline - Kristjan Spongolts.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.