Rohkema info nägemiseks:

Pavel Voznjuk

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

DETRACO OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus Detraco OÜ on asutatud 2018. a. sügisel. Osaühingu põhitegevusala vastavalt Eesti Majanduse Tegevusalade Klassifikaatorile on: Kaubavedu maanteel (EMTAK 49411) Tulud ja kasum Aruandeperioodil Detraco OÜ müügitulu moodustas 0 euro. Personal Aruandeperioodi jooksul osaühingus töötajaid ei olnud. Ettevõtte juhatus koosneb kahest liikmest. Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks Detraco OÜ põhieesmärgiks on jätkata tegevust oma põhivaldkonnas.

Dropdown

kõik artiklid

GEFEST MASTER OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal OÜ Gefest Master ei teeninud müügitulu, majandustegevust ei toimunud. Investeeringud põhivaradesse puuduvad. Aruandeperioodil töötajait ei olnud.
ssb.ee
2022. aastal OÜ Gefest Master ei teeninud müügitulu, majandustegevust ei toimunud. Investeeringud põhivaradesse puuduvad. Aruandeperioodil töötajait ei olnud. Osaühing ei ole tegev- ja kõrgemale juhtkonnale arvestanud tasusid.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.