Rohkema info nägemiseks:

Jüri Urb

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
toiduainetetööstus, õigus- ja konsultatsiooniteenused

BALTCOM GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõtte peamised tegevusvaldkonnad Osaühing Baltcom Group oli asutatud 2006. aastal. Äriühingu asutamise eesmärgiks oli ühe kindla kinnisvara arendamisega seotud proekti elluviimine ning edaspidine kasutamine. Mõnda aega tagasi oli erinevatel põhjustel selle proekti eluviimine peatatud. Tuleviku plaanid Tulevikus kavatseb Osaühing Baltcom Group tegeleda ülalnimetatud kinnisvaraprojekti elluviimisega. Majandusaasta jooksul ja aruande koostamise perioodil ilmnenud valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske Osaühingu Baltcom Group laenulepingud on

Dropdown

kõik artiklid

HEKATE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Hekate on 1992. a asutatud eesti kapitalil põhinev ettevõte. Firma põhiliseks tegevusvaldkonnaks on toiduainetetööstuses kasutatavate lisaainete turustamine.
ssb.ee
OÜ Hekate on 1992. a asutatud eesti kapitalil põhinev ettevõte. Firma põhiliseks tegevusvaldkonnaks on toiduainetetööstuses kasutatavate lisaainete turustamine. Ettevõte tegeleb ka enda kinnisvara üüriga. OÜ Hekate jätkas sama põhitegevusega ka 2022 aastal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.