Rohkema info nägemiseks:

Teet Vähesoo

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
spordiliidud, spordiorganisatsioonid, sport, kultuur ja haridus, puhkus ja meelelahutus

ILLIMILLI OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing alustas tegevust 2009 .a. veebruarikuus, kanti Äriregistrisse ning tema registri number on 11582991. Osaühing soetas kinnistu Harju maakonnas veebruarikuul 2009 aastal. 2022 aastal majandustegevust ei toimunud. Osaühingu juhataja on Rene Leis.Töötajaid palgatud ei olnud ning palkasi ei ole makstud. Juhatuse liikmetele tasusi ei ole makstud.

Dropdown

kõik artiklid

PIRITA AERUTAMISKLUBI MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Pirita Aerutamisklubi on spordiklubi, mille tegevuseks on aerutamise õpetamine, spordiürituste ja -laagrite korraldamine. 2022 aastal saadi liikmetelt tasu
ssb.ee
MTÜ Pirita Aerutamisklubi on spordiklubi, mille tegevuseks on aerutamise õpetamine, spordiürituste ja -laagrite korraldamine. 2022 aastal saadi liikmetelt tasu 32 176 eurot. Annetuste, toetuste ja sihtfinantseerimisena laekus 33 722 eurot. Tulu ettevõtlusest saadi 120 eurot. Aruandeaastal oli palgal kolm treenerit. Palgakulu koos sotsiaalmaksuga moodustas 28 271 eurot. Sellest 11 645 eurot saadi toetusena Spordikoolituse -ja Teabe Sihtasutuselt. Järgmisel majandusaastal on kavas jätkata igapäevast tööd.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.