Rohkema info nägemiseks:

Morten Killak

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus- ja viimistlusmaterjalid, remontmaterjalid, ehitusmaterjalide hulgimüük, ehitus ja kinnisvara

ESTRIA METALL OÜ tegevusaruanne 2022

Estria Metall OÜ peamiseks tegevusvaldkonnaks on mitmesuguste ehitusmaterjalide turustamine. Ettevõtte tootevalikusse kuuluvad Vormest taldmikuvormid, bi-sarrus, sarrus ja sarrusvõrgud, lambavillast ökoloogiline soojustus. Ettevõte turustab kauba põhiosa Eestis. 2023.a. on eesmärgiks on jätkata sama tegevusega ja hoida firma jätkusuutlikuna.

Dropdown

kõik artiklid

CONCRETECH OÜ tegevusaruanne 2022

ConcreTech OÜ põhitegevuseks 2022. a oli erinevate ehitiste, sealhulgas eramute, rajatiste, tööstus- ja abihoonete projektide koostamine, kasutuslubade vormista
ssb.ee
ConcreTech OÜ põhitegevuseks 2022. a oli erinevate ehitiste, sealhulgas eramute, rajatiste, tööstus- ja abihoonete projektide koostamine, kasutuslubade vormistamine ja ehitiste seadustamine. Pakutavad teenused: nullenergiamajade projekteerimine, kasutuslubade taotlemine, üldehitus.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.