Rohkema info nägemiseks:

Alo Rand

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kosmeetikakaubad, parfümeeria, Küünehooldusvahendid

MÕISAPARGI HALDUS MTÜ tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühingu eesmärgiks on teostada omandiõigusest tulenevaid õigusi Mõisapargi 2000 a. detailplaneeringu alusel rajatud elurajoonis (asukohaga Pärnumaa, Tori vald, Nurme küla) asuvate kinnistute elanike poolt kasutatavate kommunikatsioonide (veemajanduse) üle, Mõisapargi elamurajooni elukeskkonna parandamine, Mõisapargi elamurajooni asuvate kinnistute omanike huvide kaitse, Mõisapargi elamurajooni üldiste haldusküsimuste lahendamine. Asutajad kohustuvad tasuma kõik asutamisega seotud kulud.

Dropdown

kõik artiklid

KISSPLANET OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühingul Kissplanet oli 2022 põhitegevuseks maniküüritoodete jae-ja hulgimüük. Lisategevusena müügibokside rent. OÜ Kissplanet põhieesmärgiks järgmisel majan
ssb.ee
Osaühingul Kissplanet oli 2022 põhitegevuseks maniküüritoodete jae-ja hulgimüük. Lisategevusena müügibokside rent. OÜ Kissplanet põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on jätkata samal tegevusalal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.