Rohkema info nägemiseks:

Aira Meos

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
reisimine ja matkamine, kaubandus, puhkus ja meelelahutus

VANATOA TURISMITALU OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Vanatoa Turismitalu registreeriti 12. veebruaril 2007 aastal. Vanatoa Turismitalus on hea võimalus korraldada pulmi, sünnipäevi, kokkutulekuid ja teisi suuremaid üritusi. Seda on aktiivselt kasutanud ka paljud kliendid. Tulud, kulud ja tulem Ettevõtte 2022. aasta müügituluks oli 242899,99 eurot. OÜ Vanatoa Turismitalu lõpetas majandusaasta 46,8 tuhande eurose kasumiga. Investeeringud Aruandeaastal investeeringuid ei tehtud. Alates 1. jaanuarist 2022 on ettevõttel uus osanik.

Dropdown

kõik artiklid

DREAMBIG OÜ tegevusaruanne 2022

DreamBig OÜ tegeles aruandeperioodil firmale klientide otsimisega ning turundustegevustega interneti vahendusel. Tehti arengu- ja uurimisväljaminekuid. 2022 a
ssb.ee
DreamBig OÜ tegeles aruandeperioodil firmale klientide otsimisega ning turundustegevustega interneti vahendusel. Tehti arengu- ja uurimisväljaminekuid. 2022 aastal jätkati sotsiaalmeedia turunduse teenuse osutamisega. Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil ei toimunud olulisi sündmusi, mis ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.